Docent ChatGPT, Prompt Engineering en Machine Learning

ml, chatgpt specialist

Docent ChatGPT, Prompt Engineering en Machine Learning (ZZP)

AI-Labs is op zoek naar een enthousiaste en gedreven docent ChatGPT, Prompt Engineering en Machine Learning om ons team te versterken. Als docent ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en geven van cursussen op het gebied van ChatGPT, Prompt Engineering en Machine Learning. Je hebt een passie voor het delen van kennis en het begeleiden van studenten.

Over AI-Labs

AI-Labs is een data-gedreven organisatie die streeft naar positieve verandering bij klanten door middel van data. Onze dienstverlening richt zich op het verbinden van organisatiedoelen, data en mensen. Bij AI-Labs delen we onze kennis en bouwen we samen met onze klanten aan professionele en persoonlijke relaties.

Wat zoeken we?

Wij zoeken een docent met de volgende kwalificaties:

  • HBO of universitair niveau op het gebied van ChatGPT, Prompt Engineering en Machine Learning;
  • Uitgebreide kennis van ChatGPT, Prompt Engineering en Machine Learning;
  • Ervaring met het ontwikkelen en geven van cursussen;
  • Communicatief vaardig en positief ingesteld;
  • Onderzoekend, nieuwsgierig en zelf-lerend.

Wat bieden we?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan  in een groeiend bedrijf. Je krijgt een marktconform tarief, afhankelijk van je kennis en ervaring.

Solliciteren

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan je CV en een motivatiebrief naar kees@AI-Labs.nl. Voor vragen kun je tijdens kantooruren bellen met Kees van den Tempel op telefoonnummer 06-22695682.

Zoeken
Contactpersoon